Observer utbildning

Observer utbildning är en 1-dags utbildning som får dig att komma igång med felsökning/nätanalys med hjälp av Observer Expert eller Observer Suite. Kursen passar dig som är ny användare av Observer eller dig som behöver uppdatera dina kunskaper.

Kursinnehåll

Kursen kombinerar teori med praktiskt inriktade övningar, vilket gör att du snabbt kommer igång med din felsökning. Utbildningen avslutas med en praktisk del där deltagarna kommer att ställas inför problem som ska lösas med hjälp av Observer.

Kursen inkluderar bl a expertanalys, trend- och statistikhantering, avkodning och filtrering och kraftfulla funktioner som t ex analys av VoIP, multihop och möjlighet att återskapa dataströmmar.

Våra lärare är certifierade och har stor praktisk erfarenhet av felsökning och nätanalys från arbete ute på fältet. Kursen hålls på svenska, men kursmaterialet är på engelska.

Kursmål

Kursens mål är att eleverna skall lära sig använda Observers funktioner och möjligheter. Kursen ger grundläggande färdigheter inom felsökning och nätanalys. Efter kursen ska eleverna ha kunskaper i hur man felsöker och analyserar nätverkstrafik med hjälp av Observer.

Information

En dags utbildning kostar 4.200:- exkl moms. Priset gäller per deltagare och inkluderar fullständig dokumentation, lunch, för- och eftermiddagskaffe.

Kurslokaler och tider

Våra kurser hålls i egna utbildningslokaler på Kottbygatan 5 i Kista/Akalla eller enligt överenskommen lokal som kund tillhandahåller.

Eventuell avbokning ska ske minst 7 arbetsdagar före kursstart, annars debiteras 50% av kursavgiften. Kursplatsen kan dock alltid överlåtas till en kollega. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid otillräckligt antal deltagare.

För ytterligare information, vänligen kontakta oss.

tekniker

Intresseanmälningar

Intresseanmälan kan göras via:
E-post: info@nordiclan.se eller sales@nordiclan.se
Telefon 08-444 36 70 eller via vårt kontaktformulär.