IxChariot – Avancerad workshop

Våra kunder efterfrågade en fortsättning på handhavande utbildningen i IxChariot. Mycket metodik och så många Hands-On övningar som möjligt, efterlystes; Resultatet blev en Avancerad Workshop i IxChariot.

Meningen med Workshop:en är att deltagarna skall få de praktiska kunskaper och erfarenheter som är relevanta för den verkliga arbetsmiljön de befinner sig i varje dag. Workshopen riktar sig till de tekniker som redan varit i kontakt med IxChariot tidigare.

NordicLANs praktiskt inriktade workshop i IxChariot, världsledande verktyg för mätning av svarstider och nätkapacitet för LAN/WAN, och trådlösa kommunikationer, ger dig en god bild av och möjlighet att prova på verktygets flexibilitet och mångsidighet.

Workshopen som är unik bygger på verkliga exempel och “Hands-On” övningar. Exempel på felsökning ur deltagarnas egna nät tas upp och behandlas. Efter utbildningen kommer du framgångsrikt att kunna använda verktyget för att mäta prestandan i ditt nätverk. Utifrån uppmätta värden ta fram resultat och anpassade rapporter. Kursen hålls på svenska, men kursmaterialet är på engelska.

Våra lärare är certifierade och har stor praktisk erfarenhet från arbete ute på fältet. Kursen hålls på svenska, men kursmaterialet är på engelska.

Kursen vänder sig till

Kursen är en avancerad workshop som riktar sig till de tekniker som redan varit i kontakt med IxChariot tidigare. Kursen förutsätter grundläggande kunskaper om nätverksdesign, routing, switching och nätverksprotokollen TCP och UDP.

Exempel på kursens innehåll:

  • Fokus på hands-on-lab
  • Arkitektur & installation
  • Att förstå mätningarnas parametrar
  • Mätstrategier
  • Att skapa testapplikationer
  • Att tänka på innan mätningar
  • Automatiserade mätningar
  • Felsöka nätverksprestanda
  • Analys av mätresultat
  • Rapportgenerering

Information

En dags utbildning kostar 4.200:- exkl moms. Priset gäller per deltagare och inkluderar fullständig dokumentation, lunch, för- och eftermiddagskaffe.

Kurslokaler och tider

Våra kurser hålls i egna utbildningslokaler på Kottbygatan 5 i Kista/Akalla eller enligt överenskommen lokal som kund tillhandahåller.

Eventuell avbokning ska ske minst 7 arbetsdagar före kursstart, annars debiteras 50% av kursavgiften. Kursplatsen kan dock alltid överlåtas till en kollega. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid otillräckligt antal deltagare.

För ytterligare information, vänligen kontakta oss.

tekniker

Intresseanmälningar

Intresseanmälan kan göras via:
E-post: info@nordiclan.se eller sales@nordiclan.se
Telefon 08-444 36 70 eller via vårt kontaktformulär.