NordicLAN 10GbE

Portable Application Analyzer

Optimera felsökningen med en portabel monitoreringslösning från NordicLAN, med kapacitet för 10Gb. Du får full synlighet på hälsan i ditt nät och dina applikationer. Analysera prestandan på dina applikationer, få larm om potentiella problem och strategiska lösningar.

Expertanalysering

Uppmärksamma problem i både realtid och genom inspelad data genom att använda expertanalysen för TCP, UDP, VoIP, Wireless samt ytterligare protokoll.

Expertanalyseringen hittar och organiserar gemensamma tjänster, flaggar svarsprestandan efter prioritet och särskiljer mellan nätverks- och applikationsproblem.

Applikationsprestanda

Genom visibilitet i både virtuella och fysiska miljöer kan man övervaka prestandan på applikationer. Minimera nertiden och öka produktiviteten genom djupgående applikationsanalyser. Få en inblick i hur en ny applikation kommer påverka nätets prestanda.

Trendanalys

Använd trendanalysen för att identifiera behov av eventuella uppgraderingar av miljön och granska trafiken i nätet över en viss  bestämd period, allt från någon dag upp till några år.

Felsökning

Genomför en djupgående felsökning av trafiken med ett intiutivt gränssnitt som bidrar till en snabb problemlösning. Enkelt och med stor noggrannhet kan man klicka sig ner på paketnivå för att kunna analysera grundorsaken till problemet. Inspelning av datatrafik, avkodning av paket samt trafikfiltrering, gör det möjligt att analysera specifik data utan att behöva gå igenom all trafik i en problemfylld miljö.

Trafikinspelning

Med trafikinspelningen, paketavkodningen och filtreringen kan man enkelt genomföra avancerad felsökning i sin miljö. Se trafiken på paketnivå, och med möjligheten att avkoda över 740 olika protokoll, kan man filtrera ut önskvärd trafik både snabbt och effektivt.

10GbE-Application-Analyzer

Hårdvaruspecifikation: Application Analyzer

  • Skärm: Inbyggd 17,1″ LED
  • Integrerat Tangentbord/Touchpad
  • CPU: Intel Core i5
  • 16GB RAM (32GB max)
  • 2 x 2TB HDD (Går att utöka efter behov)
  • Monitorinterface Fiber 2 x SFP+ 1Gbit/10GbE (går att utöka med ytterligare 2 efter behov)
  • Monitorinterface Koppar 2 x RJ45 10/100/1000Mbit
  • Vikt: 11,6 kg

Vill du veta mer om Application Analyzer?