Vision Edge 10S

 

Vision Edge 10S är en ny NPB (NetworkPacketBroker) i IXIA´s Vision Edge serie.

Dörrklockor, termostater, TV-apparater, tvättmaskiner, bilar och klockor, listan kan göras lång  – spridningen av IoT (Internet of Things) medför att dataproduktion och användning likväl som applikationsdelning drivs mot den ”Digitala kanten”.

För att ge en bättre användarupplevelse och begränsa exponering av data i ”molnet”, utvecklas det moderna nätet till att vara närmare användarna genom remote-siter och decentraliserade datacenter.

Spridda siter ger många fördelar, men samtidigt kommer behovet av synlighet på varje plats – lösningar som antingen fungerar som nyckelfärdiga lösningar på platser som redan har övervakningsverktyg, eller på siter där data aggregeras och skickas till centrala datacenter för säkerhet och övervakning.

 

Edge 10S Diagram

IXIA´s Vision Edge 10S är den senaste enheten i IXIA´s Vision Edge NPB-familj. Den har de rätta funktionerna för att hantera kraven på synlighet i ett rack, ett lokalkontor eller en remotesite.

  • Kostnadseffektiv och kan enkelt integreras i befintlig miljö – idealisk för skalbarhet
  • Kan distribueras och modifieras snabbt med IXIA´s enkla Web-GUI, vilket gör konfigurering enkel och problemfri.
  • Idealisk för expandering tack vare samma utformning som övriga Vision Edge-enheter
  • Har både standardfunktioner såsom Lastbalansering, aggregering, replikering såväl som avancerade funktioner som packet trimming, deduplicering, GRE tunnlar, vilket gör den lämplig som ensam enhet eller i en större lösning med flera enheter.