NordicLAN välkomnar en ny leverantör

NordicLAN är specialiserade på produkter för test och övervakning med relaterade tjänster som förstudier, nätbesiktningar, prestandatester, acceptanstester, omfattande dokumenteringsprojekt och konsekvensanalyser.

Nu kommer NordicLAN förstärka sin produktportfölj med programvarulösningar från CA. CA är ett av världens största programvaruföretag med ca 13000 anställda.
Partnersamarbetet gäller i första hand CA’s affärsområde Service Assurance, som idag innehåller världsledande lösningar som Spectrum, e-Health och Wily. Efter CA’s köp av NetQoS kompletteras dessutom dessa lösningar med bl.a Reporter Analyser för Netflow analys och SuperAgent för svarstidsmätningar.
”CA förstärker sitt fokus på lösningar som kan verifiera den verkliga ”End to End” kvaliteten som användarna upplever.  Nödvändigheten att övervaka och redovisa verklig kvalitet, istället för sk. ”upptid”, har varit NordicLAN’s budskap sedan länge.  Därför tror jag att vårt partnerskap med CA kommer att bli bra för både CA och oss, och framför allt för våra kunder,” Säger Mikael Westlund    , VD för NordicLAN.

”NordicLAN är mycket respekterade på marknaden och kommer med sin unika kompetens kring kvalitet kopplad till prestanda och tillgänglighet tillsammans med CAs programvarulösningar tillföra kunderna ett verkligt värde,” Säger Magnus Näsgårde, Sr. Solution Strategist CA

Kontaktperson NordicLAN:
Mikael Westlund    , VD Nordiclan
Tel 08-444 36 77
Epost: mikael.westlund@nordiclan.se
www.nordiclan.se

Kontaktperson CA
Magnus Näsgårde, Sr Solution Strategist, CA
Tel: 08-622 22 46
magnus.nasgarde@ca.com
www.ca.com