It-specialister

IT-miljö ur ett tekniskt perspektiv
– Vi levererar kompetens och lösningar för att tekniskt tackla alla era utmaningar.

Varje företags nätverk är unikt oavsett om det är en fysisk eller virituell miljö. Med rätt teknik byggs en stark IT-struktur och skapar en solid plattform med yttersta prestanda för framtiden.

För att löftet om att varje ny lösning ska förbättra, effektivisera och förenkla verksamheten, måste det finnas en teknik som fungerar. Idag har vi olika tappar, prober och felsökningsverktyg för att övervaka bla IP-telfoni, datacenter eller applikationer. För virituella miljöer finns en TAP sk Phantom nu på marknaden.

Då varje kunds IT-miljö besitter olika förutsättningar är alla lösningar som tas i drift unika. För att på bästa sätt hjälpa dig har vi White Papers och kundexempel över flera teknikområden. Vi har detaljerad teknisk information om vad våra lösningar klarar av i fråga om standards och protokoll.

Tekniker2

Läs mer om hur vi hjälpt kunder inför/ under drift i IT-miljö

För oss är teknik inte en funktion, hastighet, eller programkod – det är på vilket sätt man tar sig an en utmaning. Genom att på bästa sätt kombinera kunskap om ett område och om kundens behov kan vi hjälpa till med rätt lösning. Här är några av de kunder som vi har hjälpt genom åren.

Våra utbildningar

Atea-logo logo_logica

Ericsson-logo relacom-logo

Titta närmare i vår modell för att se vad vi kan göra för just er!