Phantom – Virtuell Tap

Utöka åtkomsten i ditt nätverk med virtuella monitorerings verktyg

Utöka dina nuvarande övervaknings möjligheter med virtuella nätverkstappar för övervakning av virtuella miljöer. Kontrollera flera tappar, både fysiska och virtuella i en och samma plattform. Nya möjligheter med xBalancer, iBypass och andra verktyg med Phantom monitor för en komplett övervakning.

Dagens nätverk virtualiseras med en rasande fart, ökade komplexa utmaningar och framför allt krav på säkerhet. Virtualiseringen ger fördelar som skalbarhet och effektivisering, men också flertalet hot så som sårbarhet, okontrollerbar trafik emellan virtuella enheter.

phantom

Samma övervakning i virtuella som fysiska miljöer

Likt ett förstoringsglas kan Phantom tydliggöra omfattningen av din virtuella infrastruktur.

Du kan se all trafik som passerar via VM hypervisor stackar, likväl mellan VM som finns på separata blad i samma chassi. Phantom tappar även av trafik i en fysisk miljö och tillhanda håller en rigorös styrning och kontroll.

Undvik svarta hålet

Phantom ger dig ett komplett perspektiv när det kommer till monitorering. Allt eftersom virtualiseringen ökar så ökar även verktyg för virtuella maskiner. Men när möjligheten att monitorera både fysiska och virtuella miljöer uteblir, riskerar man ett sk svart hål. Därför har Net Optics tagit fram Phantom som klarar av båda utmaningarna.

Se en film om Phantom

Phantom Virtualization Tap:

  • Smart filtrering av intressant trafik från avtappningspunkten
  • Integrerar övervakning på kernel-nivå in i hjärtat av din hypervisor och virtuella switch agnostiker- integreras smidigt med din virtuella växelleverantör.
  • Möjliggör monitorering och access kontroll i dynamiska och distribuerade virtuella miljöer.

Vill du veta mer om Phantom?